Li Andersson

Nimi: Li Andersson

Mihin tehtävään ehdolla: Puheenjohtaja

Syntymävuosi: 1987

Koulutus/Ammatti: Opetusministeri, kansanedustaja, valtiotieteiden kandidaatti (VTK)

Kotipaikka: Turku

Harrastukset: avantouinti, lenkkeily ja lukeminen

Kotisivu: www.liandersson.fi

Oma puheenvuoroni:
Puoluekokouskauden aikana olemme käynnistäneet uudistustyön, jonka tuloksista olen todella ylpeä. Kuntavaaleissa 2017 saavutimme ensimmäisen kuntavaalivoittomme vasemmistoliittona, ja tänä keväänä teimme ensimmäisen eduskuntavaalivoiton sitten vuoden 1995.

Hyvinvointivaltiossa on kyse tasa-arvosta, joka toteutuu myös käytännössä. Ei riitä, että on maksuton koulutus, jos koulutus periytyy vahvasti. Ei riitä, että Suomessa on julkinen terveydenhuolto, jos terveyserot pysyvät suurina. Hyvinvointivaltiossa tasa-arvon pitää näkyä käytännössä niin pieninä tulo- ja terveyseroina, korkeana koulutustasona kuin myös luokkanousun mahdollisuutena. Tämän ja ekologisesti kestävän maailman puolesta toivon saavani tehdä työtä kanssanne myös jatkossa.

What do you want to do ?

New mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *