Anneli Lehto


Nimi: Anneli Lehto

Mihin tehtävään ehdolla: Puoluevaltuuston 1. tai 2. varapuheenjohtaja

Syntymävuosi: 1983

Koulutus/Ammatti: rakennusinsinööri

Kotipaikka: Vaasa

Harrastukset: Nuorisovalmennus (yleisurheilu), luontoilu ja jalkapallo

Kotisivu: annelilehto.vas.fi

Oma puheenvuoroni:
Olen kasvanut vasemmistolaiseksi ja ollut teininä perustamassa alueelleni Vasemmistonuoria. Olen toiminut aktiivisesti puolueen kaikilla tasoilla ja ollut kuntapolitiikassa 15 vuotta. Vaalejakin käynyt läpi ehdokkaan näkökulmasta seitsemät ja muutamat tukiryhmästä käsin.
Haluan kehittää Vasemmistoliittoa entistä helpommin lähestyttävämpään suuntaan ja tukea puoluetoimijoiden ahkeruutta ja jaksamista. Puolue saa minusta herkällä korvalla kuuntelevan ja yhdessä jäsenten kanssa keskustelevan valtuuston varapuheenjohtajan. Tuon myös puna-vihreille haastavan alueen, Pohjanmaan äänen kuuluviin.

What do you want to do ?

New mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *