Elisa Lientola

Nimi: Elisa Lientola

Mihin tehtävään ehdolla: Puoluehallitus

Syntymävuosi: 1979

Koulutus/Ammatti: Kuvataiteilija yamk, ammatillinen opettaja

Kotipaikka: Lahti

Harrastukset: Juoksu, kuntosali, rengastrapetsi

Kotisivu tai blogi: http://elisalientola.fi/blogi/

Oma puheenvuoroni:
Olen toiminut Vasemmistoliitossa piirin, osaston ja valtuustoryhmän puheenjohtajana, sekä aktiivisesti lukuisissa kunnallisissa ja oman alan järjestöjen luottamustehtävissä. Olen myös vetänyt monia vaalikampanjoita.
Tunnen alueellisen toiminnan resurssit ja erilaiset tarpeet.
Aktiivinen, uudistuva ja toimintakykyinen järjestötyö on vasemmiston menestyksen edellytys. Kenttä tarvitsee vahvempaa tukea ja kuulemista, jotta tekijät jaksavat työssään ja puolueen pienet resurssit kohdentuvat tarpeisiin oikein.
Olen kuunteleva, aktiivinen ja aikaansaava, porukan eteen töitä tekevä poliitikko. Itsenityöllistäjänä alalla, jossa palkkatyörakenteita ei ole, olen elänyt työnmurroksen haasteita koko aikuisen ikäni, tunnen todellisuuden ja rakenteet ja edessä olevat haasteet.
Toivon saavani antaa osaamiseni puoleen käyttöön puoluehallitustyössä.

What do you want to do ?

New mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *