Henri Ramberg

Nimi: Henri Ramberg

Mihin tehtävään ehdolla: Puoluehallitus

Syntymävuosi: 1987 (32-vuotias)

Koulutus/Ammatti: Opiskelija (ent. ammattiopiston ohjaaja)

Kotipaikka: Rovaniemi

Harrastukset: Valokuvaus, laskettelu, Frisbeegolf, mailapelit, sanapelit, yhteiskunnallinen keskustelu

Kotisivu: https://ramberg.fi

Oma puheenvuoroni:
Terveisiä Rovaniemeltä, hienosta kulttuuri- ja opiskelukaupungistamme! Olen Henri, 32-vuotias yhteiskuntatieteiden ikuinen opiskelija, poliitikko, kaupunkiaktivisti, järjestöhääräilijä, pasifisti ja hassuttelija.

Juuret vaikuttamisessa ovat kulkeneet lukion hallituksen puheenjohtajasta nuorisovaltuustoon, ainejärjestön hallituksesta ylioppilaskunnan edustajistoon. Nykyisin olen Vasemmistoliiton Lapin piirin puheenjohtaja ja työtä oikeudenmukaisuuden eteen tehdään esim. maakuntahallituksessa.

Vapaa-ajalla viihdyn alamäessä sukset jalassa tai esimerkiksi frisbeegolfin parissa. Rakastan valokuvausta ja yhteiskunnallisesti kantaaottavaa taidetta sekä musiikkia. Onneni on, että minulla on elämässäni puoliso ja yhteiset kaksoslapsemme sekä toimiva pää.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *