Henrik Nyholm

Nimi: Henkka Nyholm

Mihin tehtävään ehdolla: ehdolla puoluehallitukseen

Syntymävuosi: 1987

Koulutus/Ammatti: Taksikuski/tuleva tradenomi

Kotipaikka: Itä-Helsinki

Harrastukset: Yhdistysten perustaminen ja yleinen ilakointi

Nettisivu: oikeusvaatia.fi

Oma puheenvuoroni:

Haen toimea vahvistaakseni puoluejohdon asiantuntemusta etenkin ihmisoikeus- ja liikuntapolitiikan saralla. Omaan laajan ja monikirjoisen poliittisen kokemuksen ja tunnen puolueen haasteet hyvin – kiitos kahden toimintatäytteisen kauden puoluevaltuutettuna. Olen poliittisissa päätöksissä harkitseva, mutta määrätietoinen ja tarvittaessa jääräpäinen.

Puolueen on panostettava lähestyttävyyden kasvattamiseen ja aatteen palon on oltava näkyvästi esillä. Oikeistolaisen hegemonian tie päättyy kuin seinään kun toimeentulokysymykset ja talouspolitiikka saa kansan kasvot. Lisäksi on jatkettava pitkäjänteistä työtä kehittääksemme puoluetta ketterämmäksi ja aktiiveja voimauttavaksi voimapesäksi. Oma äänemme on kuultava selkeänä ympäri maan!

Toimin mm. Työväen Urheiluliiton 1. varapuheenjohtajana & edustan puoluetta Kuntaliiton jaostossa.

What do you want to do ?

New mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *