Tiina Ahlfors

Nimi: Tiina Ahlfors

Mihin tehtävään ehdolla: Puoluehallitus

Syntymävuosi: 1976

Koulutus/Ammatti: psykoterapeutti, yrittäjä

Kotipaikka: Espoo

Harrastukset: lenkkeily koiran kera ja ilman, lavarunous

Kotisivu: tiinaahlfors.fi

Oma puheenvuoroni:
Olen kaupunkien kasvatti, eri puolilla maatamme asunut. Nykyinen kotikaupunkini on sekä Suomi että Uusimaa pienoiskoossa ja hyvä pohja ymmärtää eri kolkkien erityispiirteitä. Minulla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja erilaisten ihmisten arkea.
Olen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen varajäsen (aiemmat kauden vuodet jäsen). Köyhyys ja tavallisen ihmisen arki ovat tärkeitä teemoja politiikassani ja ne ovat näkyneet esim. kevään eurovaaleissa.
Puoluehallitukseen tahdon edistämään arjen ja ihmisten äänen kuulumista. Minusta meidän pitää myös tavoitella suurempaa kannatusta myymättä arvojamme ja lämpöämme. Historia ja tulevaisuus ovat mukana teoissamme; olemme vastavoima arvottomuudelle.

What do you want to do ?

New mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *