Hanna Jokinen

Nimi: Hanna Jokinen

Mihin tehtävään ehdolla: Puoluevaltuuston varapuheenjohtaja (1. tai 2.)

Syntymävuosi: 1980

Koulutus/Ammatti: Lähihoitaja, Muistihoitaja, Superlehden kolumnisti

Kotipaikka: Hattula

Harrastukset: kuntosali, vesijumppa, kirjoittaminen, rockabilly-musiikki ja yleensäkin livemusiikki, vintage & kirpputorit.

Sivu: https://www.facebook.com/hannajokinenvas/

Oma puheenvuoroni:

Olen politiikassa uudempi kasvo ja näen sen mahdollisuutena tuoda päätöksentekoon ”out of the box”- ajatuksia. Omaan pitkän, monipuolisen työkokemuksen ikäihmisten hoidosta ja näen aitiopaikalta sotepalveluiden, päätösten ja muutosten vaikutukset ikäihmisten elämään. Olen intohimoinen ay-aktiivi ja haluaisin lähentää Vasemmistoliittoa ja ay-liikettä entisestään, samoin eri liittoihin kuuluvia ay-vasemmistolaisia keskenään.

Haluan, että jatkossa Vasemmistoliitto on yhä monimuotoisempi ja yhä useampi löytää puolueesta samaistumispintaa. Olen kunnanvaltuutettu ja perusturvalautakunnan jäsen, sekä vanhusneuvoston varapuheenjohtaja. Johdan SuPerin ammattiosasto 610:ntä ja olen SuPerin edustajiston varajäsen. Mottoni on olla aina ihminen ihmiselle.

What do you want to do ?

New mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *