Miikka Kortelainen

Nimi: Miikka Kortelainen

Mihin tehtävään ehdolla: Puoluevaltuuston puheenjohtaja

Syntymävuosi: 1993

Koulutus/Ammatti: nuoriso-ohjaaja, sairaanhoitaja

Kotipaikka: Kajaani

Harrastukset: kalastus ja retkeily, vanhat koneet, runot, järjestötoiminta

Kotisivu: www.miikkakortelainen.fi

Minun puheenvuoroni:

Yhtenä Suomen nuorimmista kaupunginvaltuuston puheenjohtajista olen tottunut kantamaan vastuuta, toimimaan tiukoissakin paikoissa, vetämään läpi neuvotteluja ja toimimaan tasapuolisesti eri poliittisen ryhmien kunnioitusta nauttien. En pelkää lyödä käsiäni saveen. Kainuussa on tehty rutkasti työtä kannatuksen nostamiseksi 18,8 prosenttiin. Se on vaatinut runsaasti suunnitelmallisuutta, jalkatyötä, kohtaamisia ja ennenkaikkea nuorten innostamista mukaan politiikkaan.

Viime kuntavaaleissa Vasemmisto oli Kainuussa ainoa puolue, joka kasvatti ehdokasmääräänsä maakunnallisesti ja nuoria saatiin mukaan ehdokkaiksi aikaisemman 3:n sijaan peräti 21 kappaletta. Työ on siis ollut tuloksellista ja uskon, että näitä oppeja voidaan hyödyntää myös muualla Suomessa Vasemmiston kannatuksen nostamiseksi valtakunnallisesti Kainuun lukemiin. Lisää tietoa teemoistani nettisivuillani!

What do you want to do ?

New mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *