Vesa Plath


Nimi:
Vesa Plath

Mihin tehtävään ehdolla: Puoluevaltuuston puheenjohtaja, 1. ja 2. varapuheenjohtaja jos ei valita puheenjohtajaksi

Syntymävuosi: 1982

Koulutus/Ammatti: YTM, läänintaiteilija

Kotipaikka: Jyväskylä

Harrastukset: Vapaa-ajalla harrastan nykyisin enimmäkseen politiikkaa. Sen lisäksi yritän löytää aikaa parissa bändissä soittamiseen, uimiseen, futiksen ja futsalin seuraamiseen, monipuoliseen liikkumiseen ja hyviin keskusteluihin kanssaihmisten kanssa.

Kotisivu: www.vesaplath.fi

Oma puhenvuoroni:

Olen 36-vuotias läänintaiteilija, pitkän linjan prekaari ja yhdistysaktiivi Jyväskylästä.
Puoluevaltuuston puheenjohtajana haluan varmistaa, että puolueen korkein päättävä elin puoluekokousten välillä on toimintakykyinen. Pidän erityisen tärkeänä kokousten huolellista ennakkovalmistelua. Koko maan tärkeimpien vasemmistovaikuttajien kokoontuessa pitää voida keskittyä olennaiseen.
Puoluevaltuuston kokousten käytäntöjä pitää kehittää siten, että yleispoliittiset aiheet käsitellään seminaarimuotoisesti kokousten ulkopuolella ja päätösasiat varsinaisessa kokouksessa.

Vasemmistolaisessa keskustelussa on kuuluttava sekä ay-liikkeen, rauhanliikkeen, ympäristöliikkeen, tasa-arvoliikkeen sekä alueiden, vähemmistöjen, vähävaraisten ja ihan tavallisten ihmisten ääni. Kukaan ei pärjää yksin – tarvitaan liikkeen sisäistä solidaarisuutta.

What do you want to do ?

New mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *