Janne Parkkila

Nimi: Janne Parkkila

Mihin tehtävään ehdolla: Puolueen varapuheenjohtaja

Syntymävuosi: 1986

Koulutus/Ammatti: Tekniikan tohtori / yrittäjä

Kotipaikka: Kuopio

Harrastukset: Kilpauinti ja sitä tukevat lajit, kuten juoksu, hiihto ja punttisali

Kotisivu: https://www.janneparkkila.fi

Oma puheenvuoroni:
Vasemmistoliitolla on valtavasti potentiaalia Suomessa. Tekniikan tohtorina ja yrittäjänä haluan antaa kasvot moninaiselle vasemmistolaisuudelle ja siten auttaa laajentamaan puolueen kannatusta oikeudenmukaisen Suomen rakentamiseksi.
Näen tärkeänä järjestötoiminnan kehittämisen ja haluan kääntää katsetta suurten kaupunkien ulkopuolelle. Tarvitsemme vahvempaa yhteistyötä eri alueiden välille sekä toimintatapojen kehittämistä, jotta uusien henkilöiden olisi helpompi tulla mukaan puoluetoimintaan.
Puolueen varapuheenjohtajana haluaisin lisätä päätöksenteon läpinäkyvyyttä ja pitää tiiviimpää yhteyttä eri alueiden toimijoihin. Pitkien välimatkojen Suomessa meidän tulee paremmin hyödyntää teknologioita, esimerkiksi videoneuvotteluiden muodossa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *