Hanna Rokkanen


Nimi:
Hanna-Kaisa Rokkanen

Mihin tehtävään ehdolla: puoluevaltuuston puheenjohtaja

Syntymävuosi: 1976

Koulutus/Ammatti: cnc-koneistaja

Kotipaikka: Hämeenlinna

Harrastukset: lukeminen, rokkikeikat, elokuvat, vaihteleva liikkuminen, luonto

Blogi: https://blogit.kansanuutiset.fi/tyota-ja-tekoja/

Minun puheenvuoroni:
Minulla on kuva tulevaisuuden vasemmistosta, jossa arvostetaan osaamista, työtä ja sitoutumista ja uusille tulijoille annetaan vastuuta niin, ettei se polta ihmisiä loppuun. Jossa työtä tehdään suunnitelmallisesti, toimintaa jatkuvasti seuraten ja kehittäen. Meidän tulee siirtää painopistettä kokouksista toimintaan, sekä ideologisuudesta yhteisten arvojen ja tavoitteiden ajamiseen. Minulla on kokemusta ison valtakunnallisen järjestön johtamisesta sekä uuden toimintakulttuurin luomisesta, kun on rakennettu uutta Teollisuusliittoa. Olen ihminen, joka herättää tunteita sanoessaan asioita ääneen ja suoraan, silti osaan yhteistyön ja kuunnella muita. Vapaaehtoistoiminnan johtamisen opinnot aloitan juuri ja voin panostaa luottamustehtäviin, vuorotyön vaihtuessa opintovapaaksi.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *