Jouni Jussinniemi


Nimi: Jouni Jussinniemi

Mihin tehtävään ehdolla: Puolueen varapuheenjohtaja, puoluehallituksen jäsen, jos ei valita puolueen varapuheenjohtajaksi

Syntymävuosi: 1981

Koulutus/Ammatti: Lukio/perustutkinto – Pääluottamusmies/Työsuojeluvaltuutettu

Kotipaikka: Pyhäjärvi

Harrastukset: Voimanosto, Paini, Lasten-painivalmennus, Kalastus, AY-toiminta ja politiikka

Sivu: https://www.facebook.com/JouniJussinniemieduskuntaan/

Oma puheenvuoroni:
Minulle tärkeimpiä asioita politiikassa ovat työelämä ja teollisuus ja niiden suhde yhteiskuntaan. Samaan aikaan haluan taata sen, että opiskelijat, eläkeläiset kuin työttömät pystyvät elämään ihmisarvoista elämää.

Teollisuus ja ympäristö ovat olleet pinnalla politiikassa. Ei anneta niiden olla ristiriidassa. Yhtenä maailman teknologisesti kehittyneimpänä valtiona voimme näyttää suuntaa, kuinka yhteiskunta voi olla hyvä tuhoamatta ympäristöä. Muistetaan myös se, että Suomen tulevaisuus on laadukkaassa koulutuksessa!

Vasemmistoliiton toimintaa on myös kehitettävä. Alueille missä toimintaa ei ole, tai se on heikkoa, on luotava tukiverkosto ja järjestöt uudestaan. Vasemmistoliiton tulee olla vahva puolue niin Pyhäjärvellä kuin Helsingissä.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *