Anna Vuorjoki

Nimi: Anna Vuorjoki
Mihin tehtävään ehdolla: Puoluevaltuuston varapuheenjohtaja (1. ja 2.)
Syntymävuosi: 1976
Koulutus/Ammatti: PsM, koulupsykologi
Kotipaikka: Helsinki
Harrastukset: luova kirjoittaminen, musiikki
Kotisivu tai blogi: www.annavuorjoki.fi 

Haen puoluevaltuuston puheenjohtajistoon, koska haluan vahvistaa vasemmistoliiton järjestödemokratiaa. Puoluevaltuuston varapuheenjohtajan roolissa vaikutan siihen, että jäsenkeskustelulle ja jäsenten vaikuttamiselle rakennetaan selkeät foorumit ja puoluevaltuuston kyky ja mahdollisuudet ottaa kantaa ja ohjata puoluehallituksen työtä vahvistuvat.

Minulla on kokemusta ja osaamista organisaatioiden johtamisesta. Olen toiminut mm. Prometheus-leirin tuki ry:n puheenjohtajana, valtuustoryhmän johtajana Helsingissä ja vetänyt pienempiä yhdistyksiä ja työryhmiä. Työskentelyäni ohjaa ymmärrys järjestödemokratian tärkeydestä, täsmällisyys, läpinäkyvyys ja tasapuolisuus. Varapuheenjohtajana haluan olla osa toimivaa puheenjohtajatiimiä, joka mahdollistaa puoluevaltuustolle sille kuuluvan päätöksenteon.

Videotervehdys:

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *