Kaisa Vallavuori


Mihin tehtävään ehdolla:  Puoluehallitus
Nimi: Kaisa Vallavuori
Syntymävuosi: 1978
Ammatti: Elintarviketyöntekijä, lastenhoitaja
Kotipaikka:   Naantali
Harrastukset: Kömpelöjooga, mökkeily, leipominen, laulaminen

Olen neljännen polven vasemmistolainen ja ay-liikkeen kasvatti.

Olen syntynyt Raisiossa, viettänyt nuoruuteni Pelkosenniemellä ja asunut aikuisikäni Varsinais-Suomessa.

Olen toiminut Varsinais-Suomen Vasemmiston puheenjohtajistossa vuodesta 2013 lähtien ja vaikuttanut puoluevaltuustossa viimeiset kuusi vuotta. Olen toiminut 20 vuotta ammattiyhdistysliikkeessä ( SEL ) ja toiminut myös luottamusmiehenä.

Puoluehallituksessa toimiessani tavoitteitani olisi nostaa Vasemmistoliiton kannatus kaksinumeroiseksi, kenttää kuuntelemalla ja sen viestiä eteenpäin viemällä.

Mielestäni keskinäisen yhteistyön ja laajan näkemyksen vahvistaminen ovat meidän tärkeimpiä tehtäviä, joilla kannatus saadaan nousemaan. Myös vapaaehtoisten kiittäminen ja kannustaminen ovat avainasemassakannatuksen nostossa.

2 replies
 1. Katri Kapanen
  Katri Kapanen says:

  Kaisalla on vankat yhteydet piirin paikallisyhdistyksiin kuin muihinkin piireihin ympäri Suomen. Kaisalla on näkemystä ja kokemusta yhdistystoiminnan eteenpäin luotsaamisessa ja kehittämisestä puolueen arvojen ja linjauksen mukaisesti. Kaisalla on sydän vankasti paikallaan -vasemmalla. ❤️

  Vastaa
 2. Juha Laaksonen
  Juha Laaksonen says:

  Kaisa on nainen isolla sydämellä. Ja haluan antaa tukeni hänelle. Hyvä on kuulla Varsinais- Suomalaisten ääntä. Toivottavasti saamme ääntämme kuuluviin K aisan avulla

  Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *