5 keinoa, joilla voit tehdä eriarvoisuudesta historiaa ja puolustaa ilmastoa!

 

Me haluamme Suomen, joka on hyvä kaikille, ei harvoille. Emme kuitenkaan pysty tekemään sitä yksin, vaan tarvitsemme tähän apuasi. Jokaisesta pienestäkin teosta on hyötyä matkalla kohti oikeudenmukaisempaa Suomea. Muutos on mahdollinen, meidän täytyy yhdessä tehdä siitä totta!

Kaikki teot ja toiminta yhteisen päämäärämme eteen ovat arvokkaita. Aina ei kuitenkaan tiedä mitä tekisi. Tässä sinulle siis avuksi viisi tekoa, jotka tekemällä voit helposti olla mukana matkalla kanssamme kohti oikeudenmukaista Suomea.

Tehdään tämä yhdessä!

1. Näissä vaaleissa on kyse eriarvoisuudesta ja ilmastosta? Niin meistäkin. Näytetään se yhdessä kaikille!

Me haluamme oikeudenmukaisemman Suomen, joka on hyvä kaikille, ei harvoille. Meistä ilmastonmuutosta tulee torjua päättäväisesti. Meistä köyhyydestä on mahdollista tehdä historiaa. Jos olet samaa mieltä, meillä on kaksi Facebook -tapahtumaa, joihin toivomme sinun liittyvän! Haluamme näyttää, että meitä näin ajattelevia on paljon. Kutsumalla ystäväsi mukaan tapahtumaan voit helposti muistuttaa häntä äänestämisen tärkeydestä.

Voit myös ladata itsellesi profiilikuvaan kehyksen, jolla kerrot äänestäväsi köyhyyden historiaan tai ilmaston puolesta!

Osoita tukesi oikeudenmukaisemmalle Suomelle ja näytä että äänestät kanssamme köyhyyden historiaan. Osallistu Facebook-tapahtumaan ja pyydä ystäväsi mukaan:

https://www.facebook.com/events/232171044356823/


Ilmastonmuutos on aikamme suurin uhka. Osoita äänestäväsi kanssamme ilmaston puolesta. Osallistu Facebook-tapahtumaan ja pyydä ystäväsi mukaan:

https://www.facebook.com/events/590270641398494/

Kiitos!

2. Vaaleissa pitää voida näkyä ihmisten, eikä vain rahan voimalla! Näytä somessasi, että olet mukana rakentamassa oikeudenmukaisempaa Suomea.

Kaverien suosituksilla on suunnaton voima. Ne ovat mainoksia tehokkaampi keino saada viesti oikeudenmukaisemman Suomen mahdollisuudesta jäämään mieleen. Lisäämällä someesi kehyksiä, bannereita tai kuvia, jotka muistuttavat äänestämisen merkityksestä ja mahdollisuudesta oikeudenmukaiseen Suomeen, olet tekemässä korvaamatonta työtä yhteisten arvojemme eteen.

Näytä somessa haluavasi Suomen, joka on hyvä kaikille, ei harvoille. Pyydä kavereitasi tekemään samoin! Näytetään, että meitä on monta!

Lataa tästä itsellesi profiilikuvan kehys Facebookiin. Mene linkin ohjaamalle sivulle ja kirjoita hakuun vasemmisto niin löydät kehyksemme! 
Lataa
tästä kuva jaettavaksi Instagramiin, Twitteriin tai Facebookiin!

Kiitos!

3. Kerro omin sanoin millaisen Suomen haluat. Lataa unelmastasi kuva someen hastagilla #SinäPäätät!


Tehdään näkyväksi millaisen Suomen haluamme! Kerro kantasi lataamalla someen kuva hastagilla #SinäPäätät! Kerro kuvassa millaisena sinä haluaisit nähdä Suomen vaalien jälkeen. Mikä teema on sinulle kaikkein tärkein? Minkä puolesta sinä äänestät?

Täydennä kylttiin lause siitä millaisen Suomen haluat ja julkaise se somessa hastagilla #SinäPäätät. Jos käytössäsi ei ole tulostinta, voit kirjoittaa toiveen valkoiselle paperille.

Oman kyltin saat tulostettua täältä.

Levitä sanaa ja pyydä kaverisi mukaan kevään vaikuttavimpaan somehaasteeseen! #SinäPäätät

Näytetään mitä me toivomme ja millaisen Suomen me voimme äänestämällä saada.

4. Lahjoita, jotta Suomi olisi hyvä kaikille, ei harvoille!

Haluamme, että Suomessa toteutuvat tasa-arvon, yhdenvertaisuuden, kestävän kehityksen periaatteet. Haluamme vahvan hyvinvointivaltion. Seuraavalla vaalikaudella Suomen on otettava päättäväisiä askelia ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja pysäytettävä kiihtyvä eriarvoistuminen. Me uskomme, että tämä on mahdollista. Pystymme tähän kuitenkin vain sinun avullasi.

Jo muutaman euron lahjoitus auttaa meitä voittamaan vaalit ja kääntämään Suomen suunta:

5 € – voimme näyttää vaalimainoksiamme oikeudenmukaisen Suomen puolesta verkossa noin tuhannelle ihmiselle. Lahjoita 5 € klikkaamalla tästä.
15 € – voimme jakaa 400 vaalilehteä ympäri Suomea. Lahjoita 15 € klikkaamalla tästä.
150 € – voimme järjestää vaalitilaisuuden. Lahjoita 150 € klikkaamalla tästä.

Eriarvoisuus ja ilmastonmuutos ovat eniten suomalaisia huolestuttavia teemoja. Meillä on mahdollisuus vaalivoittoon, jonka avulla pystymme muuttamaan Suomen suuntaa, mutta se onnistuu vain yhdessä.

Kiitos!

5. Kädet heti saveen? Järjestä tapahtuma, jonka haluat nähdä!


Eikö näissä ole tarpeeksi? Haluatko tehdä heti jotain kädet savessa? Järjestä vaalitapahtuma!

Ole yhteydessä alueesi ehdokkaisiin tai vasemmiston paikallisosastoon ja tarjoudu järjestämään tai olemaan mukana järjestämässä vaalitapahtumia. Tapahtuma voi olla mitä tahansa bändi-illasta olohuonetenttiin tai poliittisesta keskustelutilaisuudesta ulkoiluretkeen. Keksi omannäköisesti tapahtuma, jolla saat ystäväsi ja kaltaisesi mukaan tekemään kanssamme oikeudenmukaisempaa Suomea!

Jos haluat ideoita, voit olla yhteydessä esimerkiksi vasemmiston paikallisosaston puheenjohtajaan tai johonkin paikallisista ehdokkaista. Tekijöitä tarvitaan aina!

Yhteystiedot: https://vasemmisto.fi/piirijarjestot/

Suuret kiitokset!

Ps. Keksitkö loistavan idean, jolla ihmiset ympäri Suomea voisivat osallistua vaalikeväänä rakentamaan kaikille hyvää Suomea? Lähetä ideasi vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille osoitteeseen: lauri.linna@vasemmisto.fi