Häirintäyhdyshenkilöt

Häirintäyhdyshenkilöiden toimenkuva

Häirintäyhdyshenkilöön voit ottaa yhteyttä, jos koet, että sinua on ahdisteltu, häiritty tai muuten kohdeltu epäasiallisesti Vasemmistoliiton toiminnassa (mukaan lukien paikallinen ja valtakunnallinen toiminta sekä toiminnan piiriin kuuluvat internetkeskustelut). Voit ottaa yhteyttä myös, jos koet, että jotakuta toista on häiritty tai häntä kohtaan on käyttäydytty väärin tai jos kohtaat häirintään liittyvän ongelman, jota et itse osaa ratkaista.

Häirintäyhdyshenkilöltä saat tukea ja neuvoja ja voitte yhdessä miettiä, kuinka edetä asiassa. Jokainen tapaus käsitellään luottamuksellisesti, eikä minkäänlaisiin toimenpiteisiin ryhdytä ilman asianomaisen kanssa käytyä keskustelua ja sopimusta. Häirintäyhdyshenkilöt ovat vaitiolovelvollisia, eivätkä keskustele tapauksista ulkopuolisten kanssa ilman lupaasi.

Häirintäyhdyshenkilöt ovat puolueen työntekijöitä ja heidän osaamistaan ylläpidetään koulutuksilla. 

Vasemmistoliiton tapahtumissa valitaan tapahtumakohtaiset häirintäyhdyshenkilöt, jotka voivat auttaa tilanteessa jo paikan päällä.

Kuinka ottaa yhteyttä häirintäyhdyshenkilöön?

Älä epäröi ottaa yhteyttä häirintäyhdyshenkilöihin, jos koet tai epäilet epäasiallista kohtelua Vasemmistoliiton toiminnassa! Voit ottaa häirintäyhdyshenkilöihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan lomakkeen kautta. 

Lomakkeen kautta tulleita yhteydenottoja käsittelevät häirintäyhdyshenkilöt yhdessä. Jos haluat olla yhteydessä jompaan kumpaan häirintäyhdyshenkilöön, niin ota yhteyttä häneen suoraan alla olevien yhteystietojen kautta.

Vasemmistoliiton häirintäyhdyshenkilöt

Toni Asikainen, toiminnanjohtaja

040 664 5901, toni.asikainen[at]vasemmistoliitto.fi

Milla Pyykkönen, tasa-arvopoliittinen asiantuntija

040 663 0031, milla.pyykkonen@vasemmistoliitto.fi

Ota yhteyttä lomakkeella

Ilmoitus häiriökäyttäytymisestä

Tämä yhteydenottolomake ohjaa yhteydenotot molempien häirintäyhdyshenkilöiden työsähköposteihin. Mikäli haluat ottaa yhteyttä anonyymisti, lomake soveltuu myös siihen. Jos haluat, että sinuun ollaan yhteydessä niin, jätäthän myös omat yhteystietosi, jos toivot asiaa käsiteltävän.
Jätä yhteystietosi, mikäli haluat, että sinuun ollaan yhteydessä asioiden hoitamiseksi.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.